TWB

TWB, thuiszorg met Aandacht is een thuiszorgorganisatie in West-Brabant en heeft zo’n 2200 medewerkers in dienst. We leveren basiszorg, verzorging & verpleging en nog meer. Voor uitgebreide informatie kijk dan op de website van Twb, Thuiszorg met aandacht. Daar vind je meer informatie over de producten en diensten die door TWB worden geleverd. TWB is een groeiende en vooruitstrevende organisatie.

Flexpool

De flexpool bestaat uit zo’n 500 medewerkers en worden gepland door de regiocoördinatoren en planners van het planbureau. Als medewerker van de flexpool heb je absolute vrijheid en kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Je ontvangt van ons een 0-urencontract (oproepovereenkomst) en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Zo kun je je werk afstemmen op je persoonlijke privé situatie of naast je studie een centje bijverdienen.

TWB Select

TWB Select is het interne uitzendbureau van TWB, Thuiszorg met Aandacht en bestaat uit twee onderdelen, namelijk de flexpool en Werving & Selectie. De flexpool bestaat uit een groot aantal flexibele krachten en vakantiekrachten. Deze krachten worden gedurende het hele jaar ingezet bij TWB, Thuiszorg met Aandacht en met name in de vakantieperiodes. Werving & selectie is verantwoordelijk voor de werving van personeel voor TWB Select en voor TWB.

Werving & Selectie

En daarnaast bestaat het team van Werving & Selectie uit een Recruiter en Administratief medewerkers W7S. Onze recruiter is dagelijks op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je thuis voelen binnen de organisatie waar je werkt, een afwisselende baan en met plezier naar je werk gaan is ontzettend belangrijk! Wij luisteren naar onze medewerkers en bespreken samen welke functie en dienstverband het meest passend is.

Vakantiewerk

Een leuke vakantiebaan vind je bij TWB!

Dagdeel werken, dagdeel zon…

Volg jij op dit moment een opleiding in de zorg en zoek jij een leuke bijbaan naast je studie of tijdens de vakantie?
Dan biedt TWB jou diverse mogelijkheden in de flexpool. Een bijbaan die goed aansluit op jouw opleiding en waarin jij werkervaring opdoet.
Door het werken in de flexpool ben je flexibel inzetbaar en kun je werken wanneer jij dat wilt!

Kortom, goed voor je CV en afgestemd op jouw beschikbaarheid!

Kijk snel bij onze actuele vacatures en solliciteer!

Na sollicitatie of inschrijving

Als je eenmaal hebt gesolliciteerd ontvang je van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kun je eenvoudig via mijn gegevens opnieuw solliciteren of je gegevens (profiel) wijzigen.

Jij verdient meer! Maar krijg je het ook? Wel bij TWB

TWB Thuiszorg met aandacht beschikt over een interne flexpool, die de flexibele inzet van medewerkers bij TWB verzorgt. In onze flexpool zitten medewerkers hulp bij het huishouden, helpende, verzorgende en verpleegkundigen. Met name tijdens vakantieperiodes maakt TWB gebruik van deze flexibele medewerkers. Voor de komende meivakantie en de zomerperiode zijn wij op zoek naar vakantiekrachten en kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Afhankelijk van je opleiding en/of diploma word je ingezet als helpende, verzorgende of verpleegkundige. Ook voor studenten in opleiding (verzorgende of verpleegkundige) hebben wij een passende vakantiebaan. Als medewerker van TWB kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en voor ons kunt werken. Je rijdt routes in (een deel van onze) onze regio en verricht handelingen passend bij je opleiding en/of diploma. Denk hierbij aan lichamelijke verzorging, het aandoen van steunkousen en toedienen van medicatie.

Wij bieden:

  • een flexibele baan afgestemd op de dagen die jij beschikbaar bent
  • een arbeidsovereenkomst op basis van 0-uren, in eerste instantie voor 1 jaar
  • een planning die ruim van te voren bekend is, zodat je weet wanneer je wel en niet werkt
  • een uitgebreide introductie en kennismaking, voordat je zelfstandig aan de slag gaat
  • professionele begeleiding en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO WT

Bekijk al onze vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer direct.

Inschrijven

Solliciteren kan via ons nieuwe portaal Easycruit. Door hier te klikken, kom je op deze pagina terecht.

Opleidingen

Onze medewerkers vormen de spil in onze organisatie. Ons succes is immers grotendeels te danken aan de inzet en het enthousiasme van de medewerkers. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal functioneert bieden we volop mogelijkheden om door te groeien en je verder te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Dat wil zeggen dat onze organisatie naast het bieden van stageplaatsen en het aanbieden van opleidingen voor medewerkers, we ook individuele ontwikkeling van medewerkers bevorderen. Dit door het aanbieden van trainingen en/of cursussen. TWB heeft een professioneel en deskundig team opleidingen. Zij bieden al onze medewerkers persoonlijke begeleiding, dit door een werkbegeleider op de werkvloer en een praktijkbegeleider als coach en om de procesgang te bewaken. Er wordt veel aandacht besteed aan de wijze waarop je de leerstof en je stageopdrachten verwerkt. Je kunt dan ook rekenen op een goede, professionele begeleiding. Het team opleidingen staat altijd voor jou klaar.

Digitaal leerplein

Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal functioneert en bekwaam blijft in de uitvoering van voorbehouden en risicovolle handelingen, biedt TWB Thuiszorg met Aandacht de mogelijkheid om middels het TWB leerplein op een leuke, digitale en interactieve manier bezig te zijn met het up-to-date houden van de handelingen binnen zijn/haar kwalificatieniveau. Dit bestaat uit een theoretische gedeelte welke volledig binnen de digitale leeromgeving uitgevoerd wordt en afgesloten wordt met een kennistoets. Hierna volgt een praktische toetsing door een van onze enthousiaste trainers. Wanneer beiden met een voldoende zijn afgerond volgt er automatisch een bekwaamheidsverklaring in het portfolio van de medewerker. Deze nieuwe manier van leren is voor velen een uitdaging maar veel medewerkers zijn enthousiast hierover.

Waarom bekwaam zijn en blijven? Als organisatie willen we alleen maar hoogkwalitatieve bieden en daarbij is het bekwaam zijn en blijven in de uitvoering van voorbehouden en risicovolle handelingen een vereiste. Voorbehouden en risicovolle handelingen zijn aan (landelijke) veranderingen/regels/wetgeving onderhevig. Dus ook wanneer je denkt alles te kennen en te kunnen, zou het zomaar kunnen zijn dat er nieuwe landelijke richtlijnen/veranderingen zijn waar je als professional van op de hoogte hoort te zijn.

Sara Huishoudelijke hulp

Vivamus vel ultrices justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Sara