Thuisbegeleiding is een laagdrempelige en praktische vorm van begeleiding voor mensen die de grip op het dagelijks leven (dreigen te) verliezen. Denk hierbij aan gezinnen met opvoedkundige problemen, psychiatrische patiënten, mensen met een verstandelijke beperking, alleenstaanden in een kwetsbare situatie en dementerenden. Onze Thuisbegeleiders helpen u bij het structureren van het dagelijks leven. Daarnaast bevorderen zij de zelfredzaamheid en wijzen ze de weg om uw sociale netwerk te versterken.

De mogelijkheden van thuiszorg zijn enorm. Het kan zijn dat u slechts hulp nodig heeft bij het aantrekken van uw steunkousen of tijdens het wassen. Maar het kan ook zijn dat u hele specifieke verpleegkundige zorg nodig heeft, zoals het verzorgen van uw stoma.

Welke zorg het best bij u past, komt aan bod tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Een verpleegkundige komt bij u thuis langs om te bespreken waar u mee geholpen bent. We maken afspraken over de zorg waarna u in sommige gevallen de volgende dag al hulp in huis krijgt.

s4

Op deze pagina vindt u informatie over thuisbegeleiding en wat TWB hierin voor u en uw inwoners kan betekenen. Want als mensen door omstandigheden of ziekte in de problemen zijn geraakt, en de grip op het dagelijks leven verliezen, lukt het ze niet altijd om hier zelfstandig weer uit te komen. Thuisbegeleiding van TWB biedt praktische, psychosociale hulp aan huis om de zelfredzaamheid van deze mensen te vergroten.

Sara Huishoudelijke hulp

Vivamus vel ultrices justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Sara