Hospice Thuiszorg

Het is van veel mensen een dierbare wens; thuis sterven in de eigen vertrouwde omgeving. Met de Hospice Thuiszorg van TWB kan dit.

De medewerkers van Hospice Thuis zijn er voor u en uw gezin. Zichtbaar wanneer nodig, onzichtbaar wanneer u tijd voor uzelf wilt. Ook wanneer u op dit moment nog geen lichamelijke zorg nodig heeft, gaat de (wijk)verpleegkundige graag met u in gesprek. Zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen van het leven en de mensen om u heen.

U kunt met Hospice Thuiszorg 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning krijgen bij uw lichamelijke verzorging en verpleging. Hospice Thuiszorg is aanvullend op de zorg die door uw familie en omgeving wordt gegeven. Daarnaast kunt u bij de (wijk)verpleegkundige terecht met al uw vragen en onzekerheden. Vaak is een gesprek met de (wijk)verpleegkundige al voldoende om u gerust te stellen. Deze kan u helpen bij het regelen van uiteenlopende zaken, zoals het aanvragen van hulpmiddelen en medicijnen. Hospice Thuiszorg werkt nauw samen met uw huisarts en kan contact leggen met andere disciplines en dienstverleners.

Hospice Thuiszorg in het kort:

–    Zorg van verpleegkundigen met specifieke kennis op het gebied van palliatieve (terminale) zorg.
–    Ondersteuning van ervaringsdeskundigen op het gebied van omgaan met onmacht, pijn en rouw.
–    Begeleiding vanuit respect, echtheid en inleving van betrokken en professionele verpleegkundigen.
–    Het team dat bij u aan huis komt beschikt over een hoge mate van creativiteit en flexibliteit.
–    Intensieve samenwerking met huisarts, ziekenhuis en andere disciplines die zich bezig houden met palliatieve zorg, zodat u zorg van hoge kwaliteit ontvangt.

Kennismakingsgesprek

Bent u ongeneeslijk ziek en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Hospice Thuiszorg? Of heeft u onlangs een slecht nieuws gesprek gehad? De wijkverpleegkundige komt graag bij u langs om kennis te maken. Ook wanneer uw zorgbehoefte op dit moment nog gering i