Voor mekaar magazine

Werk je in de zorg, dan hoor je de mooiste verhalen. Bijzondere verhalen over vroeger, u kent ze wel. Verhalen over enthousiaste, betrokken zorgmedewerkers waarbij hun cliënt op de eerste plaats komt. En soms vertellen zij u een van hun handige huis-tuin-en-keukentips. Al die verhalen bundelen wij in ons magazine Voor mekaar. U ontvangt zorg van TWB? Dan ontvangt u ook de Voor mekaar in huis, twee keer per jaar. Net als onze relaties en medewerkers.

We hopen dat u er veel plezier aan beleeft, net zoals wij met veel plezier onze cliënten in het zonnetje zetten. De naam van het blad is dus ook niet zomaar gekozen. Het is echt ‘Voor mekaar’. Met de klank van het Brabantse land waar u en wij thuis zijn. En met een verwijzing naar hoe wij als organisatie zorg willen verlenen: met en voor elkaar. Vragen, tips, ideeën en uw reactie op Voor mekaar zijn altijd welkom. Deel ze met ons via voormekaar@twb.nl.

Digitale versie Voor mekaar

Hieronder bekijkt u de digitale versie van Voor mekaar magazine. Door te klikken op “Click to read” of “Read now” opent u de ingezoomde versie. Veel leesplezier!

Uw mening heeft onze aandacht

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over de Voor mekaar. Welke rubrieken vind u leuk? Wat kan er beter? En welke onderwerpen ziet u graag terug?  Door het geven van uw mening draagt u bij aan het (nog) leuker maken van de Voor mekaar.
Wilt u uw mening geven over de Voor mekaar én helpen aan het verbeteren van de Voor mekaar? Klik dan hier en u komt meteen bij de vragenlijst terecht. Het invullen kost slechts 10 minuten en kan volledig anoniem.

Vragen?

Heeft u vragen over het lezersonderzoek? Stel ze gerust via voormekaar@twb.nl.

Steunpunten mantelzorgers

Hier vindt u een overzicht van organisaties die in uw regio mantelzorgondersteuning bieden.